10 EUR PayPal
1080

10 EUR PayPal
PayPal er verdensledende innen betalingstransaksjoner via internett. Kjøp fra millioner av nettbutikker uten å dele dine bankopplysninger. En enkel og sikker måte å sende og motta penger til og fra familie og venner på. PayPal er tilgjengelig i 202 land og 25 valutaer over hele verden, og gjør global netthandel mulig ved at betalinger kan utføres på tvers av forskjellige steder, valutaer og språk.

PayPal-gavekortet ditt vil være tilgjengelig umiddelbart.

Vennligst sjekk e-posten din for gyldighetsdato!


Slik løser du inn PayPal gavekortet:

1. Klikk på innløsningslenken, og tast inn den firesifrede PIN-koden som følger med; du vil få opp en side med knappen “Logg inn med PayPal”

2. Klikk på knappen “Logg inn med PayPal” og tast inn e-postadressen og passordet til PayPal kontoen din. Hvis du ikke har PayPal konto, kan du opprette en ny ved å klikke på knappen “Opprett konto”

3. Du får opp et nytt vindu: “Koble til PayPal kontoen din for utbetaling av Online Rewards”. Klikk på knappen “Akseptere og Koble” for å starte overføringen til din PayPal konto

4. Du vil få opp en side hvor innbetalingen bekreftes, og PayPal vil også varsle deg per e-post eller via appen om at pengene er kommet inn.


Vær oppmerksom på at hvis du prøver å bruke innløsningslenken for mange ganger uten å ha gyldige PayPal kontoopplysninger, vil du få feilmeldinger, og du vil måtte kontakte kundestøtten på [email protected]

Vi anbefaler å slette nettleserens cache og informasjonskapsler etter å ha åpnet lenken, i tilfelle påloggingen med PayPal ikke vises. Du kan også fjerne informasjonskapslene ved å bruke “hengelås”-ikonet foran URL-adressen i adressefeltet, og lime inn lenken i samme vindu igjen.


De representerte selskapene er ikke sponsorer av belønningene eller på annet vis tilknyttet Ipsos iSay. Viste logoer og andre identifikatorer er varemerker for og eid av det enkelte representerte selskap og/eller dets tilknyttede selskaper. Gå til det enkelte selskaps nettsted for å se nærmere vilkår og betingelser.